Waar kun je onze kleding kopen?

De biologische kleding van Pure Matters is verkrijgbaar via onze huiskamerwinkel in Peins (Friesland), via speciale verkoopactiviteiten op locatie in heel Nederland en via internet. De verkoop op locatie vindt vooral in de herfst- en wintermaanden plaats.

Huiskamerwinkel

Vanaf eind september is de winkel weer elke woensdagmiddag open, van 14:00 – 17:00.

We beginnen het winkel-seizoen feestelijk op 25 september a.s. met een uitgebreide introductie van de nieuwe collectie, onder het genot van een kopje koffie of thee en zelfgebakken taart. Heb je zin en tijd om te komen? Je bent van harte welkom tussen 14:00 - 17:00. Graag even van tevoren aanmelden via info@purematters.nl, of 06-57976744.

Komt de woensdagmiddag je eigenlijk nooit goed uit? Je kunt ook een individuele afspraak maken voor jouw bezoek aan de winkel.

Adres: Dorpsstraat 4, 8812 JL Peins (Friesland) (link naar kaartje)
Bekijk van tevoren nog even de website voor eventuele veranderingen.

De winkel van Pure Matters in Peins
De winkel van Pure Matters Ecokleding in Peins, Friesland

Speciale verkoopdagen op locatie

Vooral in de herfst- en wintermaanden gaat Pure Matters op pad! We zijn dan te vinden op speciale markten en bij winkels die ons hebben uitgenodigd. Het zijn mooie gelegenheden voor onze klanten elders in het land om de kleding te zien, te voelen en te passen.

Kijk voor de actuele data op de agenda op deze pagina.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan word je automatisch geïnformeerd over alle nieuwe data en activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief.