Over Pure Matters

Over Purematters

Over Pure Matters

Pure Matters is een initiatief van Friederike Liebmann. Onder deze bedrijfsnaam ontplooit zij activiteiten zoals workshops en trainingen in talentontwikkeling en de verkoop van duurzame ecokleding. Daarnaast werkt Friederike als freelance communicatie adviseur voor uiteenlopende organisaties.

Friederike is van huis uit biologe en ruim 20 jaar werkzaam op het snijvlak van natuur(bescherming) en communicatie, voor overheden, non-profit organisaties en adviesbureau's, vooral in het Waddengebied van Duitsland en Nederland.

Van 2005 - 2008 heeft Friederike een driejarige opleiding gevolgd in transformatiewerk voor professionals bij de Pulsar Academie. Het stimuleren en begeleiden van duurzame veranderingsprocessen binnen organisaties en bij individuen vormen de essentie van deze opleiding. Daarnaast heeft Friederike verschillende trainingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en meditatie.

Haar passie voor natuur, duurzaamheid en transformatiewerk en haar ervaring in het Waddengebied heeft Friederike met Pure Matters samengevoegd. Hiermee biedt Pure Matters een unieke 'mix' van diensten en producten aan. Deze zijn allemaal erop gericht om onze wereld mooi en leefbaar te houden, en ons als 'bewoners' van deze wereld ons volledige potentieel te laten ervaren.

Pure Matters nieuwsbrief

4-6 keer per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief, met informatie over nieuwe activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen binnen Pure Matters Ecokleding. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Je kunt je opgeven via het formulier op de startpagina of door een mail te sturen.

 

nieuwsbrief december 2017: Warm door de winter - zo kies je de juiste legging en/of shirt

nieuwsbrief november 2017: Kom jij ook naar Nijmegen, Meppel of Amersfoort?

nieuwsbrief oktober 2017: De nieuwe herfstcollectie is er - stap voor stap

nieuwsbrief september 2017: De nieuwe herfst/winter collectie komt er aan!

nieuwsbrief zomer 2017: Wollen ecokleding veilig wassen - 5 handige tips

nieuwsbrief april 2017: Welkom lente!

nieuwsbrief januari 2017: Hoe houd je jezelf warm hartje winter?

nieuwsbrief 25 november 2016: Vijf warme cadeau tips voor feestmaand december

nieuwsbrief 3 november 2016: De waarde van slow fashion

nieuwsbrief 2 oktober 2016: Ga de herfst in met kleding die je koestert!

nieuwsbrief september 2016: Nieuwe herfst/winter collectie - bekijk de eerste foto's!

nieuwsbrief juni 2016

nieuwsbrief april 2016

nieuwsbrief februari 2016

nieuwsbrief november 2015

nieuwsbrief oktober 2015